Fujifilm X-T50 digitális fényképezőgép + XC15-45mm f/3.5-5.6 OIS PZ objektív - Tennofoto.hu

Fujifilm X-T50 digitális fényképezőgép + XC15-45mm f/3.5-5.6 OIS PZ objektív

614 000 Ft
Fujifilm

- 40,2 megapixeles X-Trans CMOS 5 HR érzékelő
- In-body képstabilizátor (IBIS) és automatikus mód
- 6,2K/30P és 4K/60P videóképesség
- Kifinomult termék dizájn
- Natív Frame.io fényképezőgép a felhőkapcsolathoz

  • Fujifilm X-T50 digitális fényképezőgép váz

    A FUJIFILM X-T50 új, lekerekített dizájnt kapott, ami a külsőségeket illeti. Bár valamivel nagyobb, mint az előd X-T30 II modell, a formavilágnak köszönhetően kezelése, használata kényelmes. 

    A filmszimulációs tárcsa kezelése végtelenül egyszerű. Húsz filmszimulációs váz áll rendelkezésre, a REALA ACE köztük a legújabb. 

    A FUJIFILM X-T50 2,36 millió képpontos elektronikus keresővel (EVF) rendelkezik, 0,62x-es nagyítási aránnyal. A speciálisan tervezett lencsetagok nagy felbontású élő nézetet biztosítanak, és állítható dioptriavezérlőt is tartalmaz, hogy igazán kényelmes élményt nyújtson.

    Az X-T50 tartozék nélküli, natív Camera to Cloud integrációt kínál az Adobe Frame.io -hoz , amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy automatikusan és rendkívül gyorsan feltölthessék a fényképeket és videókat néhány pillanattal a létrehozásuk után. Ez drasztikusan csökkentheti a gyártás utáni munkafolyamatok végéhez szükséges időt. Az X-T50 a legújabb X-sorozatú fényképezőgép, amely integrálja a Frame.io Camera to Cloud technológiáját, csatlakozva a FUJIFILM X-H2, FUJIFILM X-H2S, FUJIFILM X-T5, FUJIFILM X-S20 és FUJIFILM X100VI tükör nélküli digitális fényképezőgépekhez. . 

    Fujifilm Fujinon XC 15-45mm f/3.5-5.6 OIS PZ objektív

    A "FUJINON XC15-45mmF3.5-5.6 OIS PZ objektív"a gyakran használt 23 mm - 69 mm közötti fókusztávolságot fedi át, amely 35 mm-es formátummal ekvivalens, ráadásul ez a legkisebb és a legkönnyebb cserélhető zoom objektív, amely kompatibilis az "X szériával. Kombinálja az objektívet egy kompakt Fujifilm tükörnélküli digitalis fényképezőgéppel és máris élvezheti a kiváló hordozhatóságot és a kényelmes képkészítést.

    Időzített képkészítés esetén az objektív minden egyes kép elkészítése után összecsukódik és visszatér az eredeti széles látószögű pozícióba. Ez azt jelenti, hogy az időzített képkészítés kizárólag a 15 mm nagylátószögben használható (ez nem vonatkozik a FUJIFILM X-A5 termékre).
     

    Tulajdonságok - A legkisebb és a legkönnyebb (135g) zoom objektívek

    A legkisebb és a legkönyebb cserélhető zoom objektív az "X széria" tükör nélküli digitális fényképezőgép sorozathoz
    A 9 csoportba rendezett 10 lencse, ideértve a három aszférikus lencsét és a két ED lencsét, tökéletes felbontást biztosít valamennyi zoom pozíció esetén, és mindössze 44,2 mm* hosszú és 135g súlyú.
     
    Biztosítja a gyakran használt fókusztávolságokat
    Az új lencse lefedi a 23 mm és 69 mm közötti gyakran használt fókusztávolságot (35 mm-es formátummal ekvivalens), melynek köszönhetően tökéletes tájképek és portrék készítéséhez. Mivel a nagylátószügő tartomány vége 23mm-es egyenértéknek felel meg a lencse tökéletes embereket vagy hátteret tartalmazó önarképek készítéséhez a 180°-ban dönthető LCD képernyővel, rendelkező fényképezőgép alkalmazása esetén, mint pl. a FUJIFILM X-A5.
     
    Elektromos zoom és kényelmes üzemeltetés
    A kicsi összecsukható objektív az elektromos zoom megjelenésének köszönhetően jött létre. Bekapcsolt állapotban az objektív automatikusan kinyílik, fényképezésre készen. 
    A zoom gyűrű elforgatásával két különböző zoom sebesség választható. Az objektív azonos sebességgel vált pozíciót, így sima zoomolási mozgást kínál videofelvétel készítésénél.
     
    Optikai Képstabilizátor
    Az elektromos zoom 3,0-lépéses optikai képstabilizátor technológia kompatibilis a CIPA iránymutatásokkal, segítve a fényképészeket gyenge fényviszonyok mellett is.
     
    Gyors és halk autofókusz
    A belső fókuszáló AF rendszer léptetőmotor segítségével hajtja meg a könnyű fókuszáló elemeket, gyors és halk fókuszálási teljesítmény biztosítva.

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS