Olympus Streetomatic övtáska sötétszürke - Tennofoto.hu

Olympus Streetomatic övtáska sötétszürke

35 990 Ft
Olympus

- slinger táska
- Cosyspeed és Olympus kooperáció eredménye, mely a streetfotósok igényeit figyelembe véve alkotta meg ezt a táskát.
- áthelyezhető elválasztók
- egy váz és maximum 3 objektív hordozására alkalmas.

  • A "Streetomatic – Olympus Edition" slinger táska a "leggyorsabb fotóstáskák" ("the fastest camera bags") gyártója, a Cosyspeed és az Olympus kooperációjának eredménye. Az egyedi kivitel és a praktikus megoldások által egy valóban különleges megoldást kapunk fotós felszerelésünk hordozására!

    A Cosyspeed a gyors egykezes elérhetőséget biztosító fotóstáskák gyártója. Az Olympus a kiváló képminőséget nyújtó, könnyű és kompakt rendszerfényképezőgépek specialistája. A két cég kollaborációjából született termék a mai streetfotósok igényeit szem előtt tartva került tervezésre és kivitelezésre.

    A ‘Streetomatic Olympus Edition’ slinger táska a csípőre rögzíthető táskák által biztosított gyors elérhetőséget, valamint a fotóstáskákra jellemző biztonságos és személyre szabott tárolhatóságot kombinálja - Olympus fényképezőgépünkhöz. Hordható a csípőre rögzítve, vagy a vállon átvetve, hagyományos futártáska stílusban.
    A táskában elég helyet találunk egy fényképezőgép váz és akár három objektív számára. Az áthelyezhető rekeszelválasztók által a táska tökéletesen fotós felszerelésünk méretére szabhatók.
    A slinger táska tartozéka egy ujjszíj és egy esővédő huzat is. A táska két oldalán található kisebb zsebekben tarthatunk például pótakkumulátort, memóriakártyákat, vagy akár mobiltelefont is. A csípőre rögzítéshez megfelelő szíj további, gyorsan elérhető eszközök tárolására is alkalmas. Az egyedi megoldású zármechanizmus védi felszerelésünket, bárhol is járunk.

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS