Kowa TSN-IP4S iKowa TSN-GA S9 RP telefonadapter Phone 4S telefonadapter - Tennofoto.hu

Kowa TSN-GA S9 RP telefonadapter

40 500 Ft
Kowa
KOWTAR0113

- okostelefon adapter SAMSUNG GALAXY S9 okostelefonhoz
- illesztőgyűrű külön megvásárolható

  • Kowa TSN-GA S9 RP telefonadapter 


     

    Önnek van egy SAMSUNG GALAXY S9 okostelefonja, van egy jó távcsöve, és szeretne a távcső segítségével nagy távolságból jó minőségű fotókat és videó felvételeket készíteni?
    Ebben az esetben Önnek két dologra van szüksége:
    - Szüksége van egy KOWA TSN-GA S9 RP  típusú telefon adapterre, mely egy méretpontos tok, ami pontosan a SAMSUNG Galaxy S9 mobiltelefonra illeszkedik, és el van látva egy menetes csatlakozóval, amelyre majd az illesztőgyűrűt lehet rögzíteni.
     - Ha megvan a telefonnal kompatibilis adapter, akkor ki kell választani hozzá azt az illesztő gyűrűt, amelyik az Ön távcsövének az okulárjához (szemkagyló) méretpontosan illeszkedik.   

     A telefont a tartókeretbe pattintva, a keretre pedig a szemkagyló méretének megfelelő átmérőjű gyűrűt illesztve, másodperceken belül kész a távcsövön át való fotózásra a telefon. 

    Bármikor rácsúsztathatja a szemkagylóra a telefont és azonnal készíthet képeket, videókat. Nincs szükség a telefon és a távcső optikai tengelyének egyeztetésére, mert a tartókeret a megfelelő gyűrűvel biztosítja a központosítást.


    A megfelelő méretű illesztő gyűrűt külön kell megvásárolni.

    • Kowa TSN-GA S9 RP telefonadapter
    • Garancia
  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS